Zarges sponsort HHC Hardenberg

Geplaatst in: ladders & trappen, sponsoring

18 april 2017

Schipper is al enige tijd dealer van Zarges trappen en bordessen. Samen met dit merk heeft Schipper vele klanten oplossingen kunnen bieden op dit gebied. Zo bezocht onze collega Henk van der Veen samen met Matthijs Willems een goede klant in Hardenberg voor een klantgerichte oplossing op maat. Het ging die dag niet alleen over trappen en bordessen tijdens hun gesprekken; ze hadden het uiteraard ook over voetbal en andere belangrijke zaken in het leven. Henk is zijn hele leven al actief voor de club HHC Hardenberg, waar hij onder andere jeugdtrainer is. Matthijs Willems bood hem daarom een sponsordealtje aan. Namens Zarges konden er namelijk 15 Adidas wedstrijdballen worden geleverd en daar zei onze HHC-man natuurlijk geen ‘nee’ tegen!

Matthijs Willems (accountmanager) en Johan van den Oetelaar (directeur) kwamen de wedstrijdballen hoogstpersoonlijk overhandigen bij de Schipper vestiging in Hardenberg. Dit konden we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Henk van der Veen (links) en Matthijs Willems (rechts)
Henk van der Veen (links) en Matthijs Willems (rechts)

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!