Wout Kroeze nieuwe accountmanager rayon Oldenzaal/Enschede

Johan Schipper, Directeur Schipper Techniek

17 mei 2017

Voor de vestigingen Oldenzaal en Enschede van Schipper Technisch Handelsburo hebben wij een nieuwe accountmanager aangesteld. Deze vacature werd intern vervuld: Wout Kroeze maakte de stap van commercieel baliemedewerker naar technisch accountmanager.

Achtergrond

Wout heeft een brede technische achtergrond. Na de middelbare school ging hij naar het SMEOT in Hengelo, waarna hij verder leerde voor servicemonteur en eerste monteur op het ROC. Hij ging aan het werk als servicemonteur voor twee bedrijven, voordat hij een commerciële uitdaging vond bij Schipper Technisch Handelsburo in Oldenzaal.

Bovendien kon ik bij Schipper een aantal technische opleidingen volgen om mijn kennis te vergroten.

Commercieel

“Dat past eigenlijk veel beter bij mij!”, aldus Wout. “Eigenlijk was een buitendienstfunctie vanaf het begin al mijn doel, maar ik wist dat ik eerst ervaring moest opdoen en de functie als commercieel baliemedewerker was daarvoor een mooie basis. Bovendien kon ik bij Schipper een aantal technische opleidingen volgen om mijn kennis te vergroten.”

Van Johan Schipper ontving Wout dit boek als ludiek cadeau...
Van Johan Schipper ontving Wout dit boek als ludiek cadeau...

Schipper is een nuchtere, gemoedelijke, Twentse onderneming. Iedereen is bij ons gelijk, het is een horizontale organisatie met korte lijntjes.

Ambitie

Als technisch accountmanager wil Wout zich focussen op het onderhouden en versterken van bestaande relaties. Wout: “Ik denk dat heel veel van onze klanten niet weten wat we allemaal voor hen kunnen doen. Mijn doel is om de klant zo breed mogelijk te kunnen ontzorgen met onze producten en diensten.” Naast bestaande relaties, is Wout natuurlijk ook van plan om nieuwe klanten te werven.

Werken bij Schipper

Wout werkt dus al enige tijd bij Schipper. Wat hij er zo leuk aan vindt? “Schipper is een nuchtere, gemoedelijke, Twentse onderneming. Iedereen is bij ons gelijk, het is een horizontale organisatie met korte lijntjes. Het brede pakket van producten en diensten is ook interessant, omdat je als accountmanager de disciplines van meerdere B.V.’s vertegenwoordigt.”

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!