Voorraadhoudende Technische Groothandel in Haaksbergen | Technisch Ontzorgen

Schipper Techniek ontzorgt industriële en technische bedrijven al 40 jaar. Vanaf 2018 opereren we ook vanuit een vestiging in Haaksbergen. Dit doen we met lokale voorraden, om zo een snelle levering te kunnen garanderen. Als technische groothandel zijn we geen dozenschuiver; wij streven naar het hoogst haalbare serviceniveau.

Grote lokale voorraad

Wij hebben zes voorraadhoudende vestigingen in de regio. Deze voorraden van technische en industriële componenten zijn 24/7 beschikbaar.

Service en expertise

Schipper levert niet alleen producten, maar ook vergaande services. Onze productspecialisten helpen u graag!

Dealer van A-merken

Schipper heeft een breed assortiment en is partner van de grote merken. Hierdoor kunnen wij altijd kwaliteit leveren.

Snelle levering

Indien op voorraad, kan er binnen 24 uur geleverd worden!

De beste raad is voorraad!

Wij hebben zes voorraadhoudende vestigingen in de regio. Onze voorraden zijn afgestemd op de behoeftes van de lokale techniek en industrie. In geval van calamiteit kunnen wij razendsnel leveren. Hieronder kunt u zien wat de gemiddelde aanrijtijden zijn vanuit onze vestiging.

Onze aanrijtijden vanuit vestiging Haaksbergen
Onze aanrijtijden vanuit vestiging Haaksbergen

Assortiment

Ons assortiment breidt zich constant uit. Het is onze missie om alles te kunnen leveren dat een bedrijf in de techniek of industrie mogelijk nodig heeft. Schipper wil haar klanten volledig ontzorgen. En daar hoort natuurlijk een uitgebreid assortiment bij!

Onze merken

Wij staan inmiddels meer dan 40 jaar klaar voor de regionale techniek en industrie. In die jaren zijn wij partnerships aangegaan met de grootste merken in onze branche. Hierdoor kunnen wij topkwaliteit leveren met ondersteuning van onze eigen productspecialisten en die van onze leveranciers.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Voorraadhoudende Technische Groothandel in Haaksbergen | Technisch Ontzorgen

Onze klanten

We bedienen veel klanten in de regionale techniek en industrie. Van food tot machinebouw en van afvalverwerker tot kunststofproducent; we ontzorgen in iedere sector. Lees hieronder het verhaal van onze relaties.

Meer weten?

Meer weten? Neem dan contact op met onze accountmanager Edwin ter Braak. Of breng een bezoek aan onze vestiging op Tolstraat 17b in Haaksbergen:
haaksbergen@schippertechniek.nl | 053-3033040

Bekijk onze vacatures