Voorraadbeheer en magazijnoplossingen

Geplaatst in: Magazijn, Voorraadbeheer

21 november 2019

Bij Schipper weten wij als geen ander dat een efficiënt ingericht magazijn ten goede komt aan de efficiëntie van uw organisatie. Dagelijks zien onze medewerkers veel verschillende magazijnen en de wijze waarop deze ingedeeld zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed verzorgd magazijn essentieel is om een efficiënte productie te kunnen bewerkstelligen.

Download onze brochure!
Download: Brochure + kernassortiment voorraadbeheer
Afbeelding Schipper Technische Groothandel Voorraadbeheer en magazijnoplossingen

Service en maatwerk

Het bieden van service is een belangrijk kernwaarde van ons bedrijf. Naast leverancier van alle producten die nodig zijn in een technische of industriële omgeving, leveren wij ook een breed dienstenpakket. Wij nemen alles uit handen. Elke klant heeft specifieke wensen of eisen voor haar magazijn, waardoor in de meeste gevallen sprake zal zijn van maatwerk magazijnoplossingen.

Voordelen

Besparen op arbeidskosten: het personeel van de klant hoeft minder tijd te besteden aan het bijhouden of het inrichten van het magazijn. Hierdoor worden arbeidskosten bespaard. Daarnaast is de kans op het misgrijpen kleiner wanneer de voorraad door
Schipper wordt bijgehouden. De continuïteit van uw bedrijfsproces wordt op deze manier gewaarborgd.

Expertise: Schipper heeft ervaring in het efficiënt inrichten en bijhouden van magazijnen. Wij streven naar een optimaal resultaat.

Focus: randzaken, zoals het bijhouden van het magazijn of het inrichten hiervan, worden u bespaard. Uw personeel kan zich focussen op uw core business.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!