Veiligheidsbrillen op sterkte

Geplaatst in: PBM

20 april 2017

Een veiligheidsbril op sterkte: het is eigenlijk een onmisbaar element op de werkvloer voor werknemers die normaal gesproken een bril dragen. Een veiligheidsbril dragen over je gewone bril is niet handig en levert ook niet het gewenste resultaat. Om goed werk te verrichten, moet je goed en veilig kunnen zien. Deugt een (veiligheids)bril niet, dan leidt dit tot vermoeidheid of zelfs hoofdpijn. Daarom neemt Schipper dit onderwerp erg serieus.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Veiligheidsbrillen op sterkte

Hoe werkt het?

Al onze brillen kunnen worden aangemeten bij de aangesloten servicepunten in de regio. Dit zijn bijvoorbeeld alle Eyewish-, Pearle- en Hans Anders vestigingen, maar dit kunnen ook eventuele zelfstandige ondernemers zijn. Onze klant krijgt een opdrachtbon, dit formulier wordt ingevuld door het servicepunt. Hierop vullen zij de gegevens van de drager in (bijvoorbeeld brilsterkte en montuurkeuze) en dit wordt met Schipper gecommuniceerd. Wij zorgen ervoor dat de bril gemaakt wordt naar de specificaties van de desbetreffende klant en zorgen ervoor dat deze kan worden afgehaald bij het servicepunt.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!