Veilig Ademen

Geplaatst in: Adembescherming, PBM

6 november 2023

BLS Zero Stofmasker is een FFP3 masker met een voorgevormde en elastische ondersteuning die zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele pasvorm voor verschillende gezichtsvormen. Dit FFP3 Stofmasker is voorzien van Nano filtratie waardoor je beschikt over de allerbeste adembescherming.

FFP3 die ademt als FFP1

Het BLS Zero Stofmasker is een revolutionair masker met een FFP3 bescherming, maar ademt als een FFP1 masker. Dankzij het uitadem ventiel wordt de uitgeademde lucht geconcentreert in twee zones met een maximaal diafragma. Met deze verbeteringen neemt de ademweerstand aanzienlijk af.

Actief koolstoffilter

Het BLS Zero Stofmasker is standaard voorzien van een FFP3 beschermingsklasse. Dit stofmasker met uitademventiel kan tevens geleverd worden met een actieve koollaag. Deze koolstoffilter beschermt tegen hinderlijke geuren die veroorzaakt worden door gassen en dampen. Zowel organisch als zuur, inclusief ozon (ideaal voor lassen operaties).

Perfecte pasvorm

Het BLS Zero Stofmasker garandeert een optimale pasvorm waardoor je een perfecte adembescherming hebt. Dit masker is voorzien van een aangename aanrakingslaag die zweet absorbeert en de huid koel en droog houdt.

Voordelen:

  • Perfecte pasvorm
  • Voorgevormde en elastische ondersteuning
  • Externe beschermlaag die vuil, stof en water afstoot
  • Tussenlaag waardoor zweet wordt geabsorbeerd
  • Beschikbaar met actief
    koolstof filter
  • FFP3 die ademt als een FFP1
  • Voorzien van Nano filtratie

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Veilig Ademen

Getest in de praktijk

Op dit moment wordt het product uitvoerig en naar tevredenheid getest door een klant uit de pharmacie. Dit is dus veel belovend. Ook geïnteresseerd in dit product? Neem contact op met Dennis Regts!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!