Tip: LED-signaallamp

Geplaatst in: Lichttechniek

5 oktober 2016

Signaallampen zijn een belangrijk onderdeel van iedere productielijn. Ze vertellen de operators en medewerkers van de technische dienst of delen van het proces wel of niet goed functioneren. In veel productielijnen zijn nog ouderwetse gloeilampen te vinden als signaallamp. Deze kunnen slecht tegen trillingen en hebben daardoor een beperkte levensduur. Valt een lampje uit, dan is de kans aanwezig dat hierdoor signalen gemist worden, met stilstand van de productie als mogelijk gevolg.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Tip: LED-signaallamp

Bestand tegen trillingen

Om deze reden worden de ouderwetse signaallampen in de meeste gevallen preventief vervangen. Dit kost uiteraard tijd. Zijn er dan geen alternatieven? Zeker wel: er zijn al lang LED-signaallampen verkrijgbaar die bestand zijn tegen trillingen, maar deze waren altijd duur en daarom blijft men vasthouden aan de ouderwetse lampen.

De oplossing

Tot voor kort! Schipper heeft sinds enige tijd namelijk een goedkope, maar betrouwbare LED-signaallamp op voorraad. Deze is uiteraard te verkrijgen bij onze vestigingen en op onze webshop. Deze lampen gaan jaren mee en dat scheelt een hoop werk en problemen.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!