VMI: Technisch Voorraadbeheer

Bij Schipper weten wij als geen ander dat een efficiënt ingericht magazijn ten goede komt aan de efficiëntie van uw organisatie. Dagelijks zien onze medewerkers veel verschillende magazijnen en de wijze waarop deze ingedeeld zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed verzorgd magazijn essentieel is om een efficiënte productie te kunnen bewerkstelligen.

VMI = maatwerk

Het bieden van service is een belangrijk kernwaarde van ons bedrijf. Naast leverancier van alle producten die nodig zijn in een technische of industriële omgeving, leveren wij ook een breed dienstenpakket. Wij nemen alles uit handen. Elke klant heeft specifieke wensen of eisen voor haar magazijn, waardoor in de meeste gevallen sprake zal zijn van maatwerk magazijnoplossingen.

Uw voordelen:

  • Reduceren handelingskosten met betrekking tot bestellen en bevoorraden
  • Voorraad- en rentekosten gaan omlaag
  • Aantal inkooporders wordt gereduceerd
  • Administratieve kosten dalen flink door één factuur per maand
  • Productiviteit medewerkers verhoogt

 

Afbeelding Schipper Technische Groothandel VMI: Technisch Voorraadbeheer

Onze werkwijze

Weten wat VMI voor u kan betekenen en hoe wij u ontzorgen? Lees het in onderstaand document!

Download: Werkwijze VMI - Schipper Technische Groothandel

VMI Cases

Wij verzorgen ons VMI-concept ondertussen al bij ruim 70 bedrijven in de regionale techniek en industrie. Hieronder hebben wij een aantal cases verzameld en op een rij gezet.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten voorzien u graag van het juiste advies. Als u vragen heeft over onze producten en diensten, dan helpt Jordy u graag verder!

Bekijk onze vacatures