Transportbanden Service

Als u een transportband heeft die aan vervanging toe is, dan kunnen wij u daarbij helpen. De transportbanden specialisten van Schipper Transportsystemen kunnen nagenoeg ieder type transportband vervangen. Dit kunnen ze op ieder moment van de week, ze staan altijd voor u klaar.

Duitse kwaliteit

Schipper Transportsystemen is dealer van het hoogwaardige Duitse merk Forbo. Dit merk is in 1919 opgericht door Ernst Siegling; ze leveren dus al bijna 100 jaar topkwaliteit. Een Forbo transportband gaat langer mee en laat de concurrentie ver achter zich. Dit blijkt uit de praktijk.

Alles op maat

Voor uw productielijn kunnen de specialisten van Schipper Transportsystemen alle transportbanden op maat maken, tot wel 3000 mm breed. Eindloos geweven, gelast of modulair, onze specialisten kunnen al uw wensen realiseren. Het is ook mogelijk om de banden te voorzien van geleideprofielen, meenemers en een sluiting naar uw wens. Wij kunnen voor alle sectoren transportbanden verzorgen.

Complete transportsystemen

In samenwerking met Schipper Technisch Serviceburo (STS) kunnen wij zorgen voor het engineeren en bouwen van complete transportsystemen, geheel naar uw wens. Of het nu gaat om het vervoeren van vlees, papier of stenen; we kunnen voor al uw toepassingen een oplossing realiseren.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Transportbanden Service

(Periodieke) Inspecties

Bij een inspectie doorlopen de specialisten van Schipper Transportsystemen uw productielijn. Ze checken alle transportbanden op de meest voorkomende sporen en oorzaken van slijtage. Denk hierbij aan gaten, rafels en de belasting van de band. Dit verschilt natuurlijk per machine. Op basis van de gedane constatering geven de specialisten u advies. Vervanging of reparatie kan daarop snel worden gerealiseerd. Op deze manier kunt u stilstand van uw productie eenvoudig voorkomen. 

Bekijk onze vacatures