Levering

Wij proberen u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn. Onze koeriers bezorgen twee maal per dag. Voor klanten in onze regio geldt: vanochtend besteld, is vanmiddag in huis.  Bestelt u ’s middags, dan kunt u uw product de volgende ochtend verwachten. Mocht het product niet op voorraad zijn, dan mag u het binnen drie werkdagen verwachten.

In geval van nood

Bij spoedgevallen is alles anders. Als uw productie stil staat, of als er sprake is van een andere calamiteit, dan verzorgen wij per direct een oplossing. 24 uur per dag, zeven dagen per week, u kunt ons altijd bereiken. In geval van nood is alles mogelijk: wij zetten alle zeilen bij om u te helpen. Daar kunt u op rekenen.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Levering

Balieverkoop

Het is natuurlijk ook mogelijk om aan de balie te bestellen bij onze vestigingen in Almelo, Enschede, Oldenzaal en Hardenberg. In dit geval kunt u uw producten direct meenemen. Onze baliemedewerkers helpen u graag en staan altijd klaar met vakkundig advies. Doordeweeks zijn we geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze uren zijn wij bereikbaar via ons servicenummer.

Bekijk onze vacatures