Schipper zorgt voor een goede Sphere

Geplaatst in: Elektro, Frequentieregelaars, Industriële Automatisering, Klanten

17 mei 2019

De heren van het automatiseren hebben ondertussen de nodige klussen geklaard voor Sphere. De negenkoppige technische dienst van het bedrijf doet het liefst alles zelf. “We hebben daar alleen niet altijd de capaciteit voor, dus het is fijn dat we het bouwen van schakelkasten kunnen uitbesteden”, aldus Gert-Jan Horstra.

Ze denken goed met ons mee en dat maakt het verschil.

Gert-Jan Horstra, Sphere Hardenberg

Wikkelmachine

Zo ontwikkelden de monteurs van Sphere een nieuwe wikkelmachine. Het bedrijf produceert o.a. de bekende KOMO huisvuilzakken. De nieuwe wikkelmachine zorgt ervoor dat de zakken op een rol komen. Uiteraard voorzien van de bekende afscheurrand. De engineering werd uitbesteed aan Brunink, het bouwen van de schakelkasten aan Schipper.

Schakelkast voor nieuwe wikkelmachine
Schakelkast voor nieuwe wikkelmachine

Schakelkasten

In het afgelopen jaar werden ook voor andere machines schakelkasten gemaakt. Bovendien werd er voor de verlichting in de productieruimtes ook een schakelkast gebouwd. Horstra: “Schipper zit hier in de buurt en de jongens kennen het bedrijf. Ze denken goed met ons mee en dat maakt het verschil.”

Technische groothandel

Voor de overige toelevering van technische componenten rekent Horstra ook op Schipper. “Tachtig procent van alle goederen kopen wij in bij Schipper. We hebben een goede relatie met elkaar opgebouwd. Ze zitten dichtbij en handelen snel. De samenwerking bevalt goed.”

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!