Schipper sluit leverancierscontract met Johma

Geplaatst in: Food, Klanten

6 juli 2016

Johma is al jaren een klant van ons. De Twentse salademaker mag al tijden rekenen op de betrouwbare toelevering en service van onze bedrijven. Op dinsdag 5 juli werd dit bevestigd met een handtekening onder het contract waarmee Schipper wordt benoemd tot voorkeursleverancier.

Twents

Johma is een echt Twents bedrijf. Dit laten ze niet alleen merken in hun uitingen, waarvoor ze onder andere de Foodmagazine Marketing Award wonnen, maar je ziet het ook terug in de bedrijfsvoering. Ook lanceerde het merk onlangs een boeren kipsalade, waarin alleen scharrelkip wordt verwerkt van boeren uit Twente.

We willen Johma weer aansturen als familiebedrijf.

Remco Rijsenbrij, COO Johma

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Schipper sluit leverancierscontract met Johma

Zekerheid

Remco Rijsenbrij, COO bij Johma, vertelt: “We willen Johma weer aansturen als familiebedrijf. Zo willen we ook met partners omgaan. We gaan voor een stukje zekerheid en constantie en daar is dit contract een goed voorbeeld van.”

Afspraken als deze zijn gericht op de lange termijn. Het is net als bij een goed huwelijk, aldus Rijsenbrij. “Er is ruimte voor fouten, dus er is ook ruimte om risico’s te nemen. Wij zijn kritisch naar Schipper, maar we hopen ook dat Schipper kritisch is naar ons. We zijn ons ervan bewust dat er bij ons soms sprake is van ‘bedrijfsblindheid’. We moeten elkaar scherp houden, dan kun je samen groeien. Het is daarom niet zo dat we naar het verlopen van de termijn weer een aanbesteding gaan uitschrijven, het zal altijd de intentie zijn om dit soort contracten te verlengen.”

Een goede buurman is beter dan een verre vriend; ik ben trots op dit stukje Twentse noaberschap.

Johan Schipper, directeur Schipper Techniek

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Schipper sluit leverancierscontract met Johma

Twents Noaberschap

Johan Schipper, directeur van Schipper Techniek, is trots op deze samenwerking. “Het is de kroon op ons werk. We hebben lang ons best gedaan om snel, betrouwbaar en deskundig te reageren op de behoeften van Johma en het is mooi als Twentse bedrijven elkaar kunnen versterken op deze manier. Een goede buurman is beter dan een verre vriend en ik ben trots op dit stukje noaberschap.”

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!