Schipper maakt Brugge onveilig!

Geplaatst in: Schipper

2 november 2016

Iedere vijf jaar gaan we een weekend weg met alle (lees: zoveel mogelijk) collega’s en hun aanhang. Dit jaar gingen we ter gelegenheid van ons 35-jarig jubileum naar misschien wel de mooiste stad van Europa: Brugge. Op zaterdag 29 oktober verzamelden 152 collega’s, inclusief aanhang, om 06:30 uur zich aan de zaak. Met drie afgeladen touringcars gingen we richting het bourgondische zuiden.

Antoon genoot met volle teugen!
Antoon genoot met volle teugen!

Programma

Om 12:30 arriveerden wij bij ons hotel in het historische stadscentrum van Brugge. Onderweg hadden we al een gezellige koffiepauze gehad in de buurt van Eindhoven. Om 13:00 stapten de eerste collega’s in een rondvaartboot, waarin de grachtengordel van Brugge werd verkend. Hierna kreeg iedereen wat vrije tijd en wat schetste onze verbazing: iedereen dook de kroeg in om een paar lekkere, Belgische speciaalbiertjes te happen! Hoe verrassend…

Brugse Zot

Het avondprogramma bestond uit een rondleiding door de historische brouwerij van Brugse Zot en Straffe Hendrik in het centrum van de stad. In de brouwerij werd ook gedineerd en werd er volop genoten van het Brugse speciaalbier. Daarna dook iedereen weer de kroeg in voor een feestje tot in de late uurtjes.

De foto's zijn gemaakt door STS-veteraan, collega en hobbyfotograaf Nico Tuk sr.

De zondag

Na een wilde nacht (voor sommigen van ons) werd er gezamenlijk ontbeten in het hotel. Na het ontbijt maakte iedereen zich op voor een wandeling met gids door het mooie centrum van de pittoreske stad. De mannen en vrouwen gingen apart op stap: de vrouwen kregen een chocoladetour door de stad, de mannen (je raadt het al) een bierwandeling.

Op de terugweg maakten we een tussenstop in Eindhoven, waar de laatste dag van de Dutch Design Week plaatsvond. Op het voormalig Philips-terrein kregen onze collega’s in groepen een rondleiding. Tijdens deze tour werd verteld over de geschiedenis van Philips en hun invloed op de stad Eindhoven en de Dutch Design Week.

Rond zes uur vertrok de bus weer in de richting van Almelo, maar in Deventer werd er bij het A1 wereldrestaurant een laatste tussenstop gemaakt voor een gezellig afsluitend diner. Om 22:00 arriveerden wij weer bij ons hoofdkantoor in Almelo en gingen alle collega’s moe, maar voldaan weer naar huis om een paar uur slaap te pakken voor een drukke werkweek. Maandag verscheen iedereen weer fris en fruitig aan de zaak om onze klanten voort te helpen.

De foto’s zijn gemaakt door collega, STS-veteraan en hobbyfotograaf Nico Tuk sr.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!