Schipper Academie: Informatie avond SKF

Geplaatst in: Lagertechniek, Schipper Academie, SKF

10 november 2016

Voor interne opleidingen, cursussen en informatie avonden werd een aantal jaar geleden de Schipper Academie in het leven geroepen. Hiervoor werd vorig jaar een compleet ‘klaslokaal’ ingericht en we besloten om ook cursussen aan te gaan bieden aan onze relaties.

SKF

Lagertechniek, het lijkt soms zo eenvoudig, maar iedereen weet dat er nog behoorlijk wat komt kijken bij een goede montage en goed onderhoud. In dit kader werd op 26 oktober een informatie avond georganiseerd met Ton van den Broek en Herry van Holland van SKF.

De avond begon met een lekker buffetje, want zoals het Schipper betaamd, moet er goed aan de inwendige mens worden gedacht. Met een lege maag kun je niks leren…

Tijdens de presentatie van SKF kwamen verschillende onderwerpen aan bod, zoals smering, onderhoud, montage, demontage en uitlijning. Ook werden de klanten geïnformeerd over de nieuwste monitortechnologiën.

Producten

Ook namen de heren van het gerenommeerde lagermerk een aantal producten mee, zoals montagesets en uitlijngereedschap. Hier bleek veel vraag naar te zijn en wij beloofden samen met SKF om dit terug te koppelen, dus bij deze:

Mapro inclusief alle gedemonstreerde koffers

RCFA Lagerschade-analyse

General Catalogue – PDF online w.o. Lager aanduidingen

Afdichtingen (standaard range)

Afdichtingen (gemachineerd)

Download hier de SKF Lubrication Planner

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!