Lichtplan kantoren + werkplaats

Productiehal uitgelicht met 22x Phoenix High Bay armatuur 240 watt 5700K met 90 graden optieken. Door de toepassing van deze armaturen ontstaat er een lichtniveau van ruim 500 lux op werkniveau. Tevens door de 90 graden lens optieken wordt er een optimale gelijkmatigheid van het licht gecreëerd zonder hinderlijke schaduwwerking. De keramisch Cree XT-E High-power leds in de kleur 5700K zorgen voor een helder en fris lichtbeeld. Met zijn IP65 beschermklasse en lange levensduur van >109.000 branduren zijn deze armaturen geschikt voor de meest vervuilende industriële omgevingen. 

In de kantoren en verkeersruimten hebben we gebruikt gemaakt van 30 watt 4000K ECO LED panelen en 18 watt 4000K downlighters met opalen afscherming wat zorgt voor een prettige werkomgeving.

Niet geheel onbelangrijk is de noodverlichting. Ook voor dit pand hebben wij een noodplan ontwikkeld wat voldoet aan de laatste eisen en normen.

Al deze toegepaste armaturen voldoen aan de strenge EIA (Energie Investerings Aftrek) eisen wat er voor zorgt dat op deze armaturen subsidie verkregen kan worden.

Andere projecten

Lichtrenovatie: 30% meer lichtopbrengst en 45% energiebesparing

lees verder

Verlichtingsrenovatie met behoud van armaturen

lees verder

Fantastische lichtopbrengst door LED-panelen in lijn

lees verder