Waarom Schipper?

Iedere medewerker van een bedrijf in de techniek of industrie heeft zo zijn zorgen. De productie is heilig, die mag niet stil komen te staan. Technische diensten hebben te maken met storingen, onderhoud en projecten, elk met hun eigen uitdagingen. Bovendien hebben ze ook te maken met voorraden die constant bijgehouden en aangevuld moeten worden. Kortom: in de technische- en industriële sector moet u veel kunnen en weten om het bedrijf draaiende te houden. Schipper Technisch Handelsburo is hierbij een flinke steun in de rug. Wij willen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste onderdelen, levertijden, voorraden, enzovoort. Het technisch ontzorgen van onze relaties staat hierbij centraal.

Kennis

Wij van Schipper Technisch Handelsburo denken met u mee. We begrijpen wat er zich afspeelt op de werkvloer bij technische bedrijven. We zijn constant op zoek naar de beste merken en producten voor onze klanten en onze productspecialisten weten er het fijne van. Deze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden als u bijvoorbeeld even niet meer weet welk product of welke maat voor uw toepassing geschikt is.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Waarom Schipper?

Service

Wij leveren niet alleen uw technische producten, maar ook aanvullende services. Externe montage, maatwerk, inspecties, voorraden, lichtplannen, werkplaatsinrichting, (tijdelijk) flexibel personeel en nog veel meer; Schipper Techniek neemt u het hele probleem uit handen.

Snelheid

Korte leveringstijden en snel en adequaat reageren op uw wensen vinden wij erg belangrijk. Vandaag bestellen is morgen ontvangen en in noodgevallen worden uw producten met spoed bezorgd.

Relatie

In onze wereld draait alles om vertrouwen. Wij bouwen daarom aan hechte relaties met onze klanten, zodat wij precies weten wat er zich bij u op de werkvloer afspeelt. Op deze manier kunnen wij doelgericht reageren op al uw wensen.

Schipper Technisch Handelsburo heeft niet alleen een groot assortiment aan technische producten, maar ook een breed aanbod aan technische services.
Schipper Technisch Handelsburo heeft niet alleen een groot assortiment aan technische producten, maar ook een breed aanbod aan technische services.
Bekijk onze vacatures