Open dag Schipper Techniek: zonovergoten succes! (Aftermovie + foto’s)

Geplaatst in:

22 september 2016

Afgelopen woensdag 21 september werd er ter gelegenheid van ons 35-jarig jubileum een open dag georganiseerd voor onze relaties. Onze werkvloer werd omgetoverd tot beursvloer, waar meer dan 40 grote merken uit de techniek en industrie exposeerden met een stand. Ook gaven verschillende Schipper collega’s demonstraties van hun technische hobby’s.

Zonnig

Het was een zonovergoten nazomerdag. Uiteraard waren we daar erg blij mee, want een evenement als dit valt of staat met het weer. We hadden voorzorgsmaatregelen genomen door alle activiteiten buiten onze panden in tenten te laten plaatsvinden, maar gelukkig was het weer ons goed gezind.

Bedankt!

Graag willen wij alle standhouders, relaties, medewerkers en hun aanhang bedanken voor de massale opkomst. Ruim 500 bezoekers bezochten onze open dag. Ook alle mensen die ons horecaplein tot een succes maakten willen we graag bedanken. Het was ontzettend gezellig en voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Hieronder staat nog een serie met mooie foto’s. Iedereen bedankt!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!