H.E.T. wordt Schipper: uitbreiding met nieuwe vestiging in Coevorden

Geplaatst in: Nieuws

15 december 2020

Schipper opent een nieuwe vestiging in Coevorden. De handen worden daarvoor ineen geslagen met Henk Elzing Techniek.

Tweesprong

Henk Elzing Techniek staat voor een tweesprong, we gaan een volgende fase in. We willen de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf waarborgen. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een regionaal opererende technische groothandel. Schipper Technische Groothandel sluit perfect aan op het leveringspakket waar wij als organisatie in willen doorgroeien.

Download: Flyer HET/Schipper
Afbeelding Schipper Technische Groothandel H.E.T. wordt Schipper: uitbreiding met nieuwe vestiging in Coevorden

Brug naar de toekomst

De aansluiting bij Schipper zien wij als een brug naar de toekomst. Wij zijn blij met deze ontwikkeling waarin we veel raakvlakken hebben. Schipper is, net als wij, een familiebedrijf waarbij de medewerkers voorop staan. Het voelt goed onze organisatie hieraan te verbinden. Door samen te gaan met Schipper kunnen we ons bedrijf een goede toekomst en (groei)mogelijkheden garanderen.  We zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten door deze bundeling van krachten nog beter van dienst kunnen zijn.

Langs deze weg willen we onze klanten danken voor het reeds gestelde vertrouwen en hopen dit, op onze nieuwe locatie, voort te kunnen zetten en uit te mogen breiden.

Tot snel!

Henk en Harko Elzing

Afbeelding Schipper Technische Groothandel H.E.T. wordt Schipper: uitbreiding met nieuwe vestiging in Coevorden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!