Maak kennis met aandrijfspecialist Wim

Geplaatst in: Aandrijftechniek, Nieuws

3 februari 2020

Een nieuw gezicht in onze buitendienst: Wim ter Keurs. Als accountmanager kwam hij in het begin van 2020 ons team versterken. Zijn expertise is aandrijftechniek, dus hij gaat ook een belangrijke rol spelen als vraagbaak voor technische zaken in dit vakgebied.

“Na mijn opleiding werktuigbouwkunde op de HTS ben ik werkzaam geweest als engineer en werkvoorbereider bij verschillende bedrijven. Toen ik bij HEWI in dienst kwam, ging ik voor het eerst klanten bezoeken als sales engineer. Hierna bleef ik werkzaam in commerciële functies. Zo was ik o.a. teamleider van de commerciële binnendienst bij Rotor (elektromotoren en destijds ook motorreductoren). Na Rotor ben ik mij breder gaan oriënteren in de aandrijftechniek bij een grote technische groothandel. Ik werd hier specialist in aandrijftechniek en werd later vestigingshoofd en application engineer”, aldus Wim.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Accountmanager en aandrijfspecialist Wim ter Keurs
Accountmanager en aandrijfspecialist Wim ter Keurs

“In mijn werk bij Schipper zal ik veel bij de klant op de werkvloer aanwezig zijn. Op deze wijze krijg ik een goed beeld met welke uitdagingen de klant te maken heeft. Ik ga mij voornamelijk toeleggen op aandrijftechniek in de breedste zin van het woord. Ik denk graag met de klant mee over oplossingen en efficiëntere processen.”

Vragen over aandrijftechniek? Vraag het aan Wim!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!