Klant in beeld: Bühler

Geplaatst in: Klanten, PBM

8 februari 2018

We werken al een aantal jaren nauw samen met Bühler. Deze producent van matrijzen is gevestigd op steenworp afstand van onze vestiging in Enschede. Onlangs maten wij otoplastieken aan voor het personeel in de werkplaats en organiseerden wij een passessie voor werkschoenen. Het werd dus de hoogste tijd om te kijken hoe dit bevalt.

Vlekkeloos

We spreken met afdeling inkoop. “Het aanmeten van de otoplastieken verliep vlekkeloos. De service is heel persoonlijk en alles werd goed afgehandeld. Iedereen is tevreden over de gehoorbescherming”.

Bedrijfsverhuizing

Bühler is onderdeel van een Zwitsers concern. Ze maken matrijzen voor de veevoederindustrie. Ze exporteren hun product over de hele wereld. De productie vond eerst plaats in Oldenzaal, maar een aantal jaar geleden verhuisden ze naar een groter pand in Enschede. “Schipper Technisch Serviceburo (STS) hielp met de bedrijfsverhuizing. Dit is allemaal uitstekend verlopen. Ook heeft STS bordessen gemaakt en een serie lekbakken voor olie. Daar zijn we ook tevreden over.”, aldus Bühler.

Het aanmeten van de otoplastieken verliep vlekkeloos. De service is heel persoonlijk en alles werd goed afgehandeld.

Bühler

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Klant in beeld: Bühler

Hij had bij vorige werkgevers met Schipper samen gewerkt. Hij was daar erg over te spreken.

Bühler

Op de hoek

Met de technische groothandel van Schipper deed ze eerder geen zaken. “Ik had eigenlijk nog nooit van Schipper gehoord, tot het moment dat er een nieuwe monteur in dienst kwam. Hij had bij vorige werkgevers met Schipper samen gewerkt. Hij was daar erg over te spreken.”, vertelt Gonny.

“De levertijden zijn goed en alles wordt professioneel afgehandeld. Ook is het makkelijk dat jullie bij ons op de hoek zitten, daardoor kunnen we ook snel afhalen.”

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!