Hydrauliek: slangen op maat in Oldenzaal

Geplaatst in: Hydrauliek, Oldenzaal

11 november 2016

Het is vanaf nu mogelijk om bij de Schipper vestiging in Oldenzaal hydraulische slangen op maat te laten maken met koppeling naar voorkeur. Bij onze vestiging in Hardenberg werd deze service al langer verleend, maar nu kunnen klanten in Oldenzaal ook hun slangen op maat laten maken terwijl ze erop wachten.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Hydrauliek: slangen op maat in Oldenzaal

Hydrauliekslangen

Slangen tot 310 bar met twee staallagen kunnen op maat worden geperst van 1/4” tot 1”. Mocht de toepassing meer vragen van een hydrauliekslang, dan kunnen wij Bridgestone 4ST Non-Skyve leveren. Deze hoeven we niet te pellen, hebben een flexibele buigradius en wij kunnen ze op maat persen van 5/8” tot 1”. Slangen groter dan 1” kunnen binnen enkele werkdagen geleverd worden.

Hydraulische componenten

Naast slangen met koppelingen, zijn ook koppelingen t.b.v. aansluitmateriaal en leidingtechniek uit voorraad leverbaar, in zowel in staal en RVS. Ook zijn alle andere componenten die aan hydrauliek verwant zijn door Schipper leverbaar.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!