Handig automatisch smeersysteem van Eurol

Geplaatst in: Eurol

1 maart 2022

Eurol Specialty heeft een eenvoudige oplossing voor het automatisch smeren van allerlei mechanische onderdelen. Dit smeersysteem is zeer geschikt voor situaties waar regelmatig smering met een vetspuit nodig is of waar een smeerpunt moeilijk te bereiken is. Met het systeem bespaar je eenvoudig op onderhoud en wordt het risico op stilstand vanwege slijtage en corrosie tegengegaan.

Voordelen

Het navulbare systeem heeft vele voordelen. Zo is het eenvoudig te plaatsen op lagers en kan, afhankelijk van de instelling, tot een jaar mee. Je kunt het systeem bestellen met het high performance Eurol Grease CS-2/103-S.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel Handig automatisch smeersysteem van Eurol

Eurol CS-2/103-S

De Eurol Grease CS-2/103-S is een waterresistant smeervet en heeft door de unieke SYNGIS Technology een beschermende werking tegen corrosie en slijtage. Dit smeervet is geschikt voor de smering van zwaarbelaste open- en gesloten lagers, kabels, kettingen en andere onderdelen die draaien in extreme omstandigheden zoals (zout)water, modder en wat hogere temperaturen. Perfect voor landbouwmaterieel, grondverzet, wegenbouw, visserij, betonindustrie, puinbrekerijen en vele andere heavy duty marktsegmenten. Het smeervet bevat geen microplastics zoals Teflon/PTFE.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!