Festo Technoferium in Almelo, Hardenberg en Oldenzaal

Geplaatst in: Festo

27 mei 2019

Binnenkort bezoekt het Festo Technoferium een aantal van onze vestigingen. De trailer is ditmaal volgepakt met oplossingen voor ‘handling’-problemen en elektrische toepassingen. Denk hierbij aan oplossingen voor het pakken, grijpen en/of verplaatsen van (deel)producten in een productieproces. Daarbij is er een specialist van Festo aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Waar en wanneer?

Vestiging Oldenzaal: 4 juni 09.00 – 17.00
Vestiging Almelo: 12 juni 09.00 – 12.00
Vestiging Hardenberg: 12 juni 14.00 – 17.00

Belangrijk om te weten is dat je op ieder moment vrijblijvend kan binnenlopen. Binnen een half uur ben je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Gratis seminar in Almelo en Hardenberg

Ook zal er bij alle vestigingen een seminar plaatsvinden. Het onderwerp is elektrische aandrijvingen. Uiteraard gaat dit gepaard met een hapje en een drankje. In Almelo zal dit seminar rond de klok van 11:00 plaatsvinden met koffie en gebak. In Hardenberg zal dit rond de klok van 15:00 zijn. Voor dit seminar kun je je opgeven via l.adriani@schippertechniek.nl

Lunch and learn in Oldenzaal

In Oldenzaal organiseren wij een ‘lunch and learn’ sessie. Wij verzorgen een heerlijke lunch en deze kun je nuttigen tijdens het seminar. Dit begint om 12:00 en is rond de klok van 13:00 afgelopen. Voor de lunch and learn sessie kun je je opgeven via l.adriani@schippertechniek.nl

Een impressie van het Technoferium in Haaksbergen 2018

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!