Even voorstellen: Barry Telgenhof Oude Koehorst

Geplaatst in: Nieuws

6 februari 2020

Een fris gezicht en een nieuwe stem aan de telefoon. Per 1 februari is Barry onze verkoop binnendienst komen versterken. We hoefden hem niks uit te leggen, want hij heeft jarenlange ervaring als verkoopmedewerker in de techniek en industrie. Hij is vertrouwd met de producten en de regionale markt.

“Na het VWO ben ik naar de universiteit gegaan. Dat was echter niks voor mij. Ik ben het jaar erop werktuigbouwkunde gaan studeren op de HTS. Na mijn propedeuse te hebben gehaald, had ik genoeg van het studeren. Ik besloot om werk te zoeken.”

Interesse in techniek

De interesse voor techniek was echter niet verdwenen. Barry ging aan de slag bij Wiechmann in Almelo, een bekende naam in de regionale industrie. “Ik begon daar aan de balie en op het busje. Klanten helpen en bestellingen bezorgen. Daarna kwam ik op de binnendienst terecht en wat later werd ik teamleider.”

Barry op zijn nieuwe werkplek
Barry op zijn nieuwe werkplek

Kennis

Studeren was zijn ding niet, maar aan leren ontkwam hij niet. “In de praktijk leerde ik uiteraard erg veel. Dat was natuurlijk ook vanwege mijn interesse in techniek. Maar ook spijkerde ik mijn kennis bij met cursussen en opleidingen over pneumatiek, hydrauliek, mechanische aandrijftechniek en ga zo maar door. Uiteraard heb ik ook de nodige cursussen gedaan van Festo en SKF.”

Schipper

“Bij Schipper zal mijn werk niet veel anders zijn dan bij mijn vorige werkgever”, vertelt Barry. “Ik hoef dus niet erg te wennen aan het werk. Het is wel leuk om nieuwe klanten te leren kennen. Ik heb een goede eerste indruk van Schipper. De sfeer is hier erg gemoedelijk.”

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!