De gezondheid van je handen

Geplaatst in: PBM

9 februari 2018

Laten we eerlijk zijn: het is geen populair onderwerp onder mannen. De gezondheid van de handhuid is nou eenmaal niet iets waar we graag over praten. Dat soort onderwerpen worden immers alleen maar door vrouwen besproken… Of niet?

Zwarte handen

Het blijkt echter wel een veel voorkomend probleem. Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf werknemers in industriële branches last heeft van huidproblemen. Dat is ook niet zo gek, als we bedenken met wat voor oliën en chemicaliën ze dagelijks in aanraking komen. Het is een herkenbaar beeld: de monteur met de eeuwig zwarte handen. Die kennen we bij Schipper namelijk heel goed!

Problemen

Een significant deel van deze vakmensen heeft regelmatig last van irritaties of ernstiger huidproblemen. In sommige gevallen leidt dit tot verminderde productiviteit of zelfs ziekteverzuim. En daar staan we niet op te wachten.

Afbeelding Schipper Technische Groothandel De gezondheid van je handen

Oplossing

Goede handzeep biedt hierbij een oplossing. Ziektekosten kunnen bespaard blijven en de productiviteit kan gewaarborgd worden. Ook kan er met de juiste zeeptoepassingen veel geld bespaard worden, dit hebben we eerder uitgelegd.

Wash & Care

De Wash & Care producten van Dreumex zijn vrij van oplosmiddelen. Ook hebben ze een geïntegreerde verzorgende crème. Het is dus een 2-in-1-product: het reinigt en verzorgt de huid. Dreumex Wash & Care is gemaakt van natuurlijke bestanddelen en is 100% biologisch afbreekbaar. Het is een duurzaam product dat vrij is van microplastics, zonder dat het inlevert op reinigingskracht.

Download: Informatie Dreumex Wash & Care

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!