Besparen met zeep

Geplaatst in: PBM, Zeep

2 januari 2018

In de industrie wordt veel zeep gebruikt. Dagelijks worden er vele handen mee gewassen. Uit onderzoek blijkt dat hiervoor meer zeep wordt gebruikt dan eigenlijk nodig is. Met andere woorden: er wordt veel zeep voor niets door de goot gespoeld. En dat is zonde.

Reken uit wat je kunt besparen

Met het doseersysteem van Dreumex kan tot wel 22% bespaard worden op de kosten van zeep, zonder op hygiëne in te leveren. In het calculatiemodel dat hieronder te downloaden is, kun je zelf uitrekenen wat je kan besparen. Kom je er niet uit? We helpen je graag!

Download: Dreumex Besparingscalculator
Automatische dispenser van Dreumex
Automatische dispenser van Dreumex

Dreumex Special

Dreumex Special is vrij van oplossingsmiddelen. Hierdoor is het vriendelijk voor de huid en voorkomt het huidirritaties.

Dreumex Plus: extra reinigingskracht

Deze extreem krachtige citrus handreinigingsgel met microkorrel is ideaal voor extreme vervuilingen zoals teer, bitumen, hars en rubber. De gel is met name geschikt voor gebruik in garages, werkplaatsen en zware industrieën.

Actie

We hebben een mooie actie voor Dreumex Starterkits. Dit houdt in dat een automatische dispenser met twee navulverpakkingen verkrijgbaar is voor een scherpe prijs! Download de actiefolder hieronder.

Download: Actiefolder Dreumex handzeep

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!