Transportbanden

Als u een transportband heeft die aan vervanging toe is, dan kunnen wij u daarbij helpen. De transportbanden specialisten van Schipper Transportsystemen kunnen nagenoeg ieder type transportband vervangen. Dit kunnen ze op ieder moment van de week, ze staan dag en nacht voor u klaar.

Alles op maat

Voor uw productielijn kunnen de specialisten van Schipper Transportsystemen alle transportbanden op maat maken, tot wel 3000 mm breed. Eindloos geweven, gelast of modulair, onze specialisten kunnen al uw wensen realiseren. Het is ook mogelijk om de banden te voorzien van geleideprofielen, meenemers en een sluiting naar uw wens. Wij kunnen voor alle sectoren transportbanden verzorgen.

Duitse kwaliteit

Schipper Transportsystemen is dealer van het hoogwaardige Duitse merk Forbo. Dit merk is in 1919 opgericht door Ernst Siegling; ze leveren dus al bijna 100 jaar topkwaliteit. Een Forbo transportband gaat langer mee en laat de concurrentie ver achter zich. Dit blijkt uit de praktijk.

In deze video laat Nick Gringhuis, één van onze specialisten op het gebied van transportsystemen, zien hoe hij een transportband op maat maakt voor één van onze klanten.

Volta

Om ons aanbod uit te breiden en om al onze klanten optimaal te kunnen bedienen, hebben we de producten van Volta aan ons assortiment toegevoegd.

Volta produceert transportbanden die volledig uit kunststof bestaan. Het voordeel van dit type band is dat het eenvoudig te repareren is. Een versleten stuk kan uit de band worden gesneden en er kan een nieuw stuk ingelast worden.

Bovendien is er geen hygiënischer product dan een volledig kunststof band. Er zijn geen ruimtes waar vuil in kan achterblijven en daardoor zijn deze kunststof banden ook makkelijker te reinigen.

Publicaties in categorie transportbanden

Hoe vergroot je de duurzaamheid van een transportband?
Nieuw in het assortiment: de transportbanden van Volta

Uw voordelen op een rijtje:

  • Dealer van Forbo en Volta, de beste kwaliteit gegarandeerd
  • 24/7 bereikbaar
  • Alles op maat leverbaar
  • Montage op locatie mogelijk
  • Snelle service en levering

 

Montage en inspectie op locatie is altijd mogelijk
Montage en inspectie op locatie is altijd mogelijk

Onze merken

  • logo forbo
  • logo Volta