LED-schermen

Schipper is niet alleen specialist op het gebied van LED-verlichting. Ook op het gebied van LED-screens kunnen wij een breed pakket aan producten en diensten leveren.

Indoor LED-schermen

Led-schermen voor binnengebruik. Deze schermen kunnen in verschillende pixeldichtheden geleverd worden, van P16 (16 mm tussen de afzonderlijke LED’jes) tot P2,9 (2,9 mm tussen de afzonderlijke LED’jes). Op basis van de kijkafstand wordt de afweging gemaakt voor welke dichtheid gekozen moet worden.

SMD LED

Onze schermen zijn SMD uitgevoerd, dit betekend dat iedere LED alle mogelijke kleuren kan genereren. Dit zorgt voor optimale beeldkwaliteit.

Lichtgewicht

De indoor schermen zijn ideaal voor beurzen, presentaties, (indoor)sportevenementen en zijn ook leverbaar in speciale, lichtgewicht uitvoeringen voor snelle op- en afbouw.

Outdoor LED-schermen

Schipper levert ook LED-schermen die geschikt zijn voor gebruik in weer en wind. Deze schermen zijn volledig waterdicht. Net als de indoor-schermen, kunnen onze schermen ook voor buitengebruik geleverd worden in verschillende pixeldichtheden en uiteraard ook in SMD.

Onze outdoorschermen zijn uitermate geschikt voor buitenreclame of bij outdoor events.

Ook kunnen wij de opmaak verzorgen van zowel stilstaande- als bewegende beelden voor op LED-schermen
Ook kunnen wij de opmaak verzorgen van zowel stilstaande- als bewegende beelden voor op LED-schermen

Montage, frame en plaatsing van LED-schermen

Een LED-scherm bestaat uit losse modules. In iedere gewenste opstelling kan een LED-scherm geleverd worden. Schipper kan deze LED-schermen compleet leveren met op maat gemaakt frame. Ook kunnen de LED-scherm op locatie gemonteerd en geïnstalleerd worden. Wij verzorgen de stroomtoevoer, maar ook de aansturing ervan. Het scherm kan plug & play worden geleverd met een PC, laptop en/of videoprocessor.

Projecten

LED-scherm op aanhanger – LEUS Verkeersopleidingen

lees verder