21 september: open dag Schipper Techniek!

Geplaatst in:

30 augustus 2016

Dankzij het vertrouwen en de loyaliteit van al onze relaties bestaat onze mooie onderneming inmiddels 35 jaar en dat willen wij graag met u vieren. Daarom organiseren wij op woensdag 21 september een open dag op onze vestiging aan het Bedrijvenpark Twente 290 in Almelo. Dit doen we in de vorm van een beurs, verschillende grote merken en bedrijven zullen tijdens deze dag met een stand aanwezig zijn.

Het verhaal achter Schipper Techniek begint allemaal in 1981. Mijn vader Antoon Schipper nam toen het heft in eigen handen en begon vanuit het schuurtje van onze woning aan de Oude Vriezenveenseweg in Almelo een technisch reparatiebedrijf. Technisch Service- & Handelsburo Schipper zag hiermee het levenslicht en ons concept van technisch ontzorgen was geboren. In dat kader richtte Schipper enige tijd later ook wat zusterondernemingen op, nl. Schipper Technisch Serviceburo (STS), Schipper Brontechniek (SBT) en Manschap Uitzendbureau.

Schipper is daarmee niet alleen een gemoedelijk familiebedrijf, maar ook een familie van bedrijven. Met de productspecialisten van het Handelsburo, de techneuten van het Serviceburo, de waterexperts van Brontechniek en de mensenkenners van Manschap opereren we als totaalondersteuner voor de technische- en industriële sector in Twente. Hiermee is Antoons visie gerealiseerd: Schipper kan haar klanten alle technische problemen uit handen nemen.

Wij stellen het erg op prijs u op 21 september in Almelo te mogen begroeten. U kunt zich daarvoor aanmelden door een e-mail te sturen naar r.bosch@schippertechniek.nl.

Graag tot 21 september!

Afbeelding Schipper Technische Groothandel 21 september: open dag Schipper Techniek!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze sector en ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!